Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της.

Σε περίπτωση επιστροφής:

  1. Συμπληρώνετε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής, που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία, προκειμένου να μας ενημερώσετε, εφόσον επιθυμείτε, για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε.

  2. Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση. Clodist,  Τμήμα επιστροφών e-shop  Αυτοκράτορος Ηρακλείου 32 και Μεγάλου Αλεξάνδρου, Μαρούσι – 15122.

 

Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, βασική προϋπόθεση είναι το/τα προϊόν/ντα να επιστραφούν εντός 14 ημερών, από την ημέρα ανακοίνωσης της υπαναχώρησης. Τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται απο την αρχική τους συσκευασία, σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές, πλήρη και με τα σχετικά παραστατικά. 

Στο Έντυπο Επιστροφής  σας  δίνονται  οι εξής εναλλακτικές:

  • Αντικατάσταση: Η Εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να  αντικαταστήσει το προϊόν που θα μας επιστρέψετε είτε γιατί το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο για εσάς, είτε γιατί επιθυμείτε άλλο κωδικό προϊόντος, είτε γιατί το προϊόν αυτό είναι ελαττωματικό.

  • Επιστροφή χρημάτων: H επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της ανακοίνωσης της άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης. Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα χρήματα, αφότου παραλάβει τα προϊόντα κι ελέγξει την κατάστασή τους.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Εξαιρούνται τα εσώρουχα, τα οποία για λόγους υγιεινής, δεν επιστρέφονται

Χρέωση μεταφορικών επιστροφής

* Η επιστροφή του προϊόντος είναι ΔΩΡΕΑΝ για την πρώτη φορά, μέσω της εταιρείας ACS, με την οποία συνεργαζόμαστε. Σε περίπτωση αποστολής με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, εκτός της συνεργαζόμενης ACS, θα επιβαρυνθείτε με όλο το κόστος της επιστροφής. Στην περίπτωση αλλαγής ή αντικατάστασης για δεύτερη ή παραπάνω φορές, θα επιβαρύνεστε κάθε φορά με το κόστος επιστροφής (προς εμάς) και το κόστος επαναποστολής (από εμάς προς εσάς). 

* Στην περίπτωση άσκησης του δικαιώματος της υπαναχώρησης, με επιστροφή χρημάτων, ο πελάτης επιβαρύνεται με το σύνολο του κόστους των μεταφορικών (απο και προς αυτόν).
Τα χρήματα, μείον του κόστους των μεταφορικών, θα επιστραφούν με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή (Paypal - Πιστωτική Κάρτα- Κατάθεση). Στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, τα χρήματα θα κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.